Sutra premijera filma „Crna Zorica“

Izvor: Filmske radosti - PR
19/03/2012 - 11:15

Crna zorica

 „Crna Zorica“, crna komedija sa avanturističkim elementima, u režiji para Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus biće premijerno prikazana sutra, 20. marta u 20:30 časova u Sava centru. 
 
Radnja filma smeštena je u savremenu Istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u prazoverja i predrasude. Zorica (Ljuma Penov) je devojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljutiti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak „poljubac smrti“. Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne veruje u „bapske priče“ i veštičarenje, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi.  
 
U filmu igraju i Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Dobrila Stojnić, Mladen Andrejević, Dubravko Jovanović i Stefan Bundalo. Scenarista filma je Goran Mojsin. Svi oni će se sutra pokloniti beogradskoj publici.
 
Film će nakon beogradske premijere, 21. marta biti prikazan i u Novom Sadu, a dan posle, 22. marta, ekipa filma će se pokloniti publici u novootvorenom bioskopu  „Cineplexx“ u Kragujevcu. 
 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.