May 23, 2013, 02:33:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Home ( Ursula Meier, 2008)  (Read 461 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vinston
Admin

« on: December 12, 2008, 10:40:04 PM »

http://img242.imageshack.us/img242/4900/ba10030840367999if5.jpg
Home ( Ursula Meier, 2008)

Producenti:Denis Delcampe, Denis Freyd, Elena Tatti   

Uloge:
Isabelle Huppert    ...    Marthe
Olivier Gourmet   ...    Michel
Ad?la?de Leroux   ...    Judith
Madeleine Budd   ...    Marion
Kacey Mottet Klein   ...    Julien

Prva projekcija u DKC-u, u 10 chasova ujutru. Ne preporuchujem nikome. Kada sam izashao, bio sam totalno dezorjentisan, chkiljim, nekako je chudan osecaj. Nisam navikao tako rano da izadjem iz kuce i pravac bioskop. Nekako mi je neprirodno, napolju dan, ti ulazish u mrak i posle dva sata opet dan...

Koprodukcija triju zemalja, ali je jezik Francuski i jedna od zemalja je Francuska, pored Belgije i Shvajcarske, ali sam se ipak odluchio da je ovde stavim.

http://img389.imageshack.us/img389/4103/189443190515177az4.jpg

Jedna veoma chudna pricha. Rekao bih da je hipi porodici. Muz, zena, dve cerke i sin. Totalno otkacheni, skroz liberalni. Imaju kucu pored starog autoputa i tu zive vec dugi niz godina. Na zavrshetak radova i pushatnje u promet ovog dela autoputa ljudi su chekali deset godina. Ali ova porodica nije bila sretna kada je doshao i taj dan. Pre toga manje vishe je bilo charobno za njih. Opushteni, shetnja kao od majke rodjeni, sestra koja je vec punoletna zajedno se kupa sa bratom koji ima nekih 8-9 godina. Cale koji se zeza sa drugom cerkom i sinom, njih dvojica potpuno goli. Na kraju je i ova druga cerka popustila. Shta ce, takva joj je porodica. Svi su nekako spokojni, sretni, shto je i najvaznije.

http://img116.imageshack.us/img116/2260/1207755452home109450311dl3.jpg

Ali kako je pocheo gushci saobracaj, velika kolichina ugrendioksida, silna buka i ne mogucnost da nastave sa dosadashnjim zivotom, porodica zapochinje jedan sasvim drugachiji zivot. Opet pricha o nekoj promeni. Kao i ovog puta nisu se promenili jer su to oni sami hteli vec zbog toga shto su bili primorani. Zivot ih je naterao na to. Ono shto je bilo veoma vazno je shto su se skoro svi drzali jedni za druge. Cale je poludeo jer vishe nije mogao to da izdrzi, ali onda je video da ne vredi i jednostavno se pomirio sa situacijom. E sad shto to nije bilo uopshte zdravo je neshto drugo. Bash se lepo videlo njihovo totalno propadanje i psihichke neuroze. Gluma je apsolutno maestralno odradjena. Predivna scenografija i fotografija.

TREJLER
« Last Edit: August 26, 2009, 03:15:57 PM by vinston » Logged

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija