Advertisement Section

Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu „Playmobila“, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.

Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe.

U subotu 7. decembra u bioskopu „Cineplexx“ u Delta Sitiju biće organizovana specijalna projekcija filma „Playmobil“, sa početkom u 17:30 časova. Dođite u subotu u bioskop već od 17 časova, na druženje sa glumcima koji su pozajmili glasove glavnim likovima, koji će potpisivati plakate filma i fotografisati se sa svojim fanovima. Najmlađe očekuju i neka lepa iznenađenja u vidu poklon figurica inspirisanih filmom, koje su pripremili naši prijatelji iz Pertinija. Ne propustite priliku da dođete i lepo se zabavite, kao uvod u ovu filmsku avanturu koju neizostavno treba doživeti na velikom platnu.

Sjajna glumačka ekipa, predvođena rediteljkom sinhronizacije, Dušicom Novaković, pozajmila je svoje glasove ovim simpatičnim likovima i time doprinela da najmlađa bioskopska publika u ovom filmu uživa na pravi način: Anja Mit, Dimitrije Nikolić, Aleksandar Gligorić, Marko Marković, Ivan Marković, Dušica Novaković, Bojan Hlišč, Đurđina Radić Djixx, Milan Antonić, Danica Nikolić, Dragan Vujić Vujke, Nikola Nemešević.

4 ruže
  • Save
Previous post Večeras beogradska premijera filma „Četiri ruže“ Vasilija Nikitovića
Kreativna Evropa
  • Save
Next post Kreativna Evropa podržava projekte Borisa Mitića i Luke Papića
Share via
Copy link
Powered by Social Snap