Assassin’s Creed od danas u bioskopima

Izvor: Filmske radosti
29/12/2016 - 08:45

U bioskope dolazi film „Assassin’s Creed”  koji  je zasnovan na istoimenoj planetarno popularnoj igrici. Karte za premijerne projekcije su već u prodaji i možete ih kupiti na blagajnama bioskopa.

Za onih nekoliko koji nisu upoznati sa Assassin's Creed-om, ovo je igra koju su kreirali Patris Dizile i Žad Remon još 2007. godine i do danas je stvoreno pet glavnih nastavaka serijala  u kojima pratimo Asasina u neprekidnoj borbi protiv zlih Templara. I sam film Assassin's Creed istražuje tajni rat između njih koji je besneo kroz istoriju, a pojavljuje se i „Jabuka raja“ - praistorijsko oružije civilizacije koja koje sadrži genetski marker kod prve čovekove pobune.

Glavnu ulogu u filmu ima Majkl Fasbender, koji tumači dva nova lika - Kaluma Linča i Agilara de Nehru. Linč otkriva da je potomak tajnog društva Asasina zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja mu otključava genetska sećanja.  Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim templarima koji ugrožavaju današnji svet.

Ko će pobediti Asasini ili Templari saznajte od sutra u bioskopima širom Srbije.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.