Advertisement Section

Filmski centar Srbije je dana 10. septembra raspisao konkurse u četiri kategrije, i to: Sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova, Sufinansiranje proizvodnje domaćih kratkometražnih igranih filmova, Sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih dokumentarnih filmova i Sufinansiranje proizvodnje domaćih kratkometražnih dokumentarnih filmova.

Konkursi u ove četiri kategorije su otvoreni mesec dana od dana javnog objavljivanja, odnosno od 10. septembra do 10. oktobra 2018. godine.

Prijavni formular i konkursna dokumentacija dostavljaju se na srpskom jeziku u elektronskoj formi u PDF formatu, na elektronsku adresu Filmskog centra Srbije: konkurs2018@fcs.rs (sa obaveznom naznakom naziva projekta i naziva konkursa za koji se projekat prijavljuje u naslovu mejla).

Neblagovremene i nepotpune prijave, prijave koje nisu podnete od ovlašćenih lica, prijave koje nisu podnete na propisanom formularu i prijave koje nisu predmet javnog konkursa neće se razmatrati.

Formular konkursne prijave i prilozi koji su sastavni deo konkursne dokumentacije, dostupni su na internet stranici Filmskog centra Srbije.

Dragan Blejogrlic
  • Save
Previous post Dragan Bjelogrlić i film „Južni vetar“ otvaraju 11.LIFFE u Leskovcu
Dani Izraelskog filma
  • Save
Next post „Izraelska ljubavna priča“ otvara Dane izraelskog filma
Share via
Copy link
Powered by Social Snap