Horor film „Jezive priče iz mraka“,u režiji Andrea Ovredala, koji je producirao oskarom nagrađeni reditelj Giljermo Del Toro, naći će se u domaćim bioskopima od četvrtka 22. avgusta.

Da li ste pravi ljubitelj horor filmova? Sećate li se strašnih, užasnih priča koje ste prepričavali sa društvom, kako biste uplašili jedni druge? Ili ste možda i doživeli nešto od čega vam je jeza strujala niz kičmu? Sve to nije ništa u poređenju sa strahom koji ćete preživeti u bioskopskim salama kada stiže film „Jezive priče iz mraka“ (Scary stories to tell in the dark).

Amerika, 1968. godine. Promene se osećaju u vazduhu. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima, nalazi se varoš Mil Veli, gde već generacijama vladaju senke porodice Belous. Na svom imanju, na samom obodu grada, Sara, mlada devojka sa zastrašujućim tajnama pretvorila je svoj izmučeni život u niz jezivih priča, napisanih u knjizi koja prevazilazi vreme. Te priče pronašle su način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom.

Uloge tumače:  Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush i drugi.