Konkurs za volontere na festivalu Slobodna zona

Izvor: Filmske radosti
06/09/2017 - 13:15

Više od 100 volontera svake godine svojim radom i angažmanom doprinosi uspešnoj realizaciji Filmskog festivala Slobodna Zona. Posvećenost najboljih volontera, njihova motivacija i energija veelikim delom zaslužni su za kvalitet Slobodne Zone i imidž kakav festival ima danas!
I ove godine, po 13. put, organizatori pozivaju sve mlade ljude koji žele da steknu iskustvo u kreiranju jednog velikog kulturnog događaja da se priključe timu!U zavisnosti od interesovanja i afiniteta, volonteri će imati priliku da rade na pozicijama u okviru sledećih kategorija:
 
-Organizovanje i priprema festivala
-Promocija festivala ( vođenje društvenih mreža, ažuriranje web stranice, pisanje medijskih izveštaja, komunikacija sa medijima)
-Kreiranje foto i video materijala
-Prevođenje (pisano i simultano sa srpskog na engleski i engleskog na srpski, poznavanje dodatnog jezika je prednost)
-Služba za goste festivala (organizovanje dolaska gostiju, druženje sa rediteljima, producentima, glumcima...)
-Info pult (komunikacija sa publikom)
 
Zainteresovani kandidati treba da najkasnije do 15. septembra popune ONLINE FORMULAR koji je dostupan na sajtu festivala. Kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na razgovor do kraja meseca. Podrška većeg broja volontera biće potrebna u pripremnoj fazi, tokom oktobra.
Svi kandidati koji budu angažovani imaće priliku da steknu dragoceno iskustvo, prijatelje, buduće kolege i saradnike. Pored ovoga, volonteri će moći da besplatno uživaju u filmskim projekcijama i pratećim festivalskim programima. Slobodna Zona će po završetku festivala svim volonterima, kao potvdu njihovog angažovanja, uručiti zahvalnice.
Više informacija moguće je dobiti pozivom na broj 011/3284 534 ili slanjem mejla na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org
13. izdanje Slobodne Zone biće održano od 1. do 6. novembra 2017. godine u šest bioskopskih dvorana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.