Advertisement Section

Od četvrtka 5. marta imaćemo priliku da uživamo i duhovitoj i emotivnoj priči punoj neobičnih i divnih stvorenja i magije, ljubavli i najiskrenijih emocija. Mladi vilenjaci Ian i Barli Lakonogi odvešće nas u svet gde su čuda moguća, nasmejaće nas svojim duhovitim šalama i naučiti da je na svetu najvažnije vreme koje provodimo sa ljudima koje volimo i koji nas vole.

Najverniji fanovi imali su priliku da uživaju u specijalnoj projekciji koja je održana 29. februara u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a kojoj je prisustvovao i deo fantastične ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma: Relja Žikič, Boris Pingović, Vladan Milić, Nikola Todorović, Sofija Stanković, Saša Sinđelič, Nikola Nemešević, Srđan Čolić, kao i reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Loony.

Od četvrtka. 5. marta, film „Napred“  prikazivaće se sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji.

Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope, na redovni repertoar stiže 5. marta ove godine i to u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

Režija: Dan Scanlon / Reditelj sinhronizacije: Vladimir Marković Loony
Sinhronizacija: Vladan Ilić, Nikola Todorović, Vesna Stanković, Jasmina Avramović, Boris
Pingović, Đurđina Radić, Dobrila Ilić, Maja Odžaklijevska i drugi
Glasovi: Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer
Žanr: Animirana avantura
Studio: Disney Pixar
Trajanje: 102 minuta

tajna izgubljenog kraljevstva
  • Save
Previous post „Tajna izgubljenog kraljevstva” u bioskopima u regionu
Nevidljivi covek
  • Save
Next post Trilere „Nevidljivi čovek“ u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap