Maraton „Zvezdani ratovi" 13. decembra u odabranim bioskopima

Izvor: FIlmske radosti
28/11/2017 - 13:30

U sredu, 13. decembra u 18 časova svi fanovi franšize „Zvezdani ratovi" imaće priliku da, u odabranim bioskopima, ponovo na velikom platnu odgledaju VII epizodu „Zvezdani ratovi – Buđenje sile“.

Projekcija će biti održana u bioskopima „Cineplexx“ u TC Ušće, „Cineplexx BIG“ Beograd, „Tuckwood Cineplex“, „Arena Cineplex“ (Novi Sad) i „CineStar“ (Novi Sad). Po završetku projekcije filma, svi fanovi koji na vreme obezbede svoje karte imaće priliku da prisustvuju i premijernim projekcijama filma „Zvezdani ratovi – Poslednji džedaj“.

Ulaznice za VII i VIII epizodu kupuju se posebno, kupovinom ulaznice za jednu od ove dve projekcije nemate mogućnost prisustvovanja na obe.

Na blagajnama i sajtovima navedenih bioskopa možete se raspitati o ceni i načinima kupovine ulaznica.

Film „Zvezdani ratovi – Buđenje sile“ jedan je od najuspešnijih filmova svih vremena sa ukupnom zaradom na svetskim blagajnama preko 2 milijarde dolara.

U Srbiji film je odgledalo 167 000 ljudi, a premijera je bila nezapamćeni filmski događaj, ne samo te godine! Ponoćne premijerne projekcije organizovane su u 32 bioskopske sale širom Srbije.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se podsetite ove nesvakidašnje akcione avanture i da na najbolji mogući način napravite uvod u film „Zvezdani ratovi – Poslednji džedaj“ koji će premijerno biti prikazan 13. decembra, a na redovne reperotare naših bioskopa stiže 14. decembra.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.