Advertisement Section

Glumica Mirka Vasiljević, postaje ambasadorka 14. Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a. Kao i poslednjih 14. godina, festival će moći da posete mališani iz Beograda, Novog Sada, Niša i još preko 30 gradova Srbije.

„Veoma sam srećna što ću biti deo ovog divnog festivala. Kao majka, dosta vremena provodim sa svojom decom, pa tako imam priliku da zavirim u njihov mali svet. Njihovo detinjstvo mi dozvoljava da se prepustim igranju i maštanju i da se ponovo vratim u bezbrižne dane koji su za nas odrasle luksuz. Baš iz tog razloga će mi ovaj oktobar biti zaista poseban , jer ću moći da se pridružim jednom velikom događaju koji sve nas roditelje raduje skoro koliko i decu“, izjavila je Mirka.

Festival će ove godine predstaviti 16 filmova. Neke od njih ćemo gledati po drugi put na KIDS FEST-u, a neki će biti prvi put prikazani našoj mlađoj publici. Ferdinand, bik sa velikim srcem koji je sve samo ne strašan, biće repriziran ove godine na festivalu, i moći ćemo da ga gledamo isključivo kroz 3D naočare. Za one koji vole avanturu i prelepe pejzaže, stiže dokumentarni film o našoj čudesnoj planeti – „Fantastičan dan na planeti Zemlji“. Najmlađi će moći da se druže sa Cirklinom i princezom Koko, veselim brodićem spasiocem, Patom i Matom koji su uvek tu da reše problem koji su sami napravili, i još mnogo drugih zabavnih likova.

Pored svih zanimljivih i poučnih filmova, i ove godine će, pored projekcija, biti organizovane radionice koje će deca obožavati. Kreativnost i dobar provod su zagarantovani!

Kombank Dvorana u Beogradu će biti centar dešavanja Dečijeg filmskog festivala, ali će mališani moći da gledaju filmove i u bioskopima „Cine Grand Capitol Park Rakovica“, „Roda Cineplex“, „Fontana“ i „Tuckwood“. U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu filmovi će biti prikazivani u bioskopima „CineStar Cinemas, a novosađani će imati još jedno mesto okupljanja u bioskopu „Arena Cineplex. Centar dešavanja festivala u Nišu će biti bioskop „Vilin grad“.

Cene karata za Dečiji filmski festival će i ove godine biti pristupačne za publiku, posebno za grupne posete.

Slobodna zona
  • Save
Previous post Festival Slobodna Zona podržan na MEDIA konkursu Evropske komisije
Kralj Petar
  • Save
Next post Premijera filma „Kralj Petar Prvi” odložena za 5. decembar
Share via
Copy link
Powered by Social Snap