Advertisement Section

Animirani film „Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona“, reditelja Pjera Grekoa, stiže u domaće bioskope 17. maja, a reč je o uzbudljivoj priči koja će zabaviti sve mališane, ali i one starije, i sprovesti ih kroz neverovatne predele Nepala.

Priča je smeštena u 1956. godinu, a u centru zbivanja se nalaze Neli Maloje, privatna detektivka, i naučnik – istraživač Sajmon Pikard, koje spaja sudbina i odvodi ih u daleke zemlje Nepala u potrazi za Jetijem. Kada Sajmon krene u potragu za karikom koja mu nedostaje, on i Neli će se naći u uzbudljivoj avanturi sa Tensingom, mladim šerpasom i pričljivom Mina pticom Jasmin. Zajedno, oni će se susresti sa brojnim opasnostima tokom svoje misije na Himalajima.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glumac Đorđe Stojković, poznat po ulozi kadeta Gruje u seriji „Vojna akademija“, odlično se snašao u ulozi naučnika-istraživača Sajmona.

„To je jedan nadasve zanimljiv, avanturistički, i dinamičan animirani film, pun prijateljskih, humanih i ljudskih poruka, i prilagođen je svakome da ga shvati i uživa u njemu,“ kaže Đorđe, pozivajući roditelje da pogledaju ovu porodičnu avanturu zajedno sa svojom decom.

Jelena Kosara, mlada glumica poznata po ulozi u seriji „Sinđelići“, dala je glas glavnoj junakinji filma, intuitivnoj detektivki Neli.

„Neli je devojka koja žudi za novom avanturom. Tako da je za nju, za razliku od Sajmona, put za Nepal samo još jedno od mnogih opasnih putovanja,“ objašnjava Jelena Kosara.

Film „Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona” stiže u bioskope širom Srbije 17. maja, a do tada, uživajte u prvom insertu iz filma.

Merlinka
  • Save
Previous post Festival Merlinka gostuje u Novom Sadu
11 Spanski metar
  • Save
Next post Otvoren 11. Španski metar
Share via
Copy link
Powered by Social Snap