Budite spremni za nove avanture spašavanja sveta, jer najsimpatičnija patrola stiže u naše bioskope i to sinhronizovano na naš jezik.  Neustrašivi Maršal, Čejs, Rabl, Roki, Zuma i Skaj, koje predvodi energični Rajder, su uvek spremni da pomognu svima kojima je potrebno u Zalivu pustolovina. Imaju sav alat, specijalne spravice i naravno dovitljivost koja im je neophodna da daju svoj doprinos društvu.

I to nije sve! Zahvaljujući drugarima sa Naxi Radija i CoolPlaya distributer pravi veliko iznenađenje. Slušajte radio Naxi, učestvujte u konkursu i osvojite vredne nagrade. Čekaju vas karte za film, a za najboljeg i najkreativnijeg vredna nagrada koju poklanja CoolPlay. Ne propustite savršenu priliku da se družimo, uživamo u najslađoj i četvoronožnoj animiranoj avanturi i osvojite vredni nagradu, igračku Paw Patrol Carrera trkačka staza!

Glasove najhrabrijim šapicama pozajmili su naši poznati glumci Marija Stokić, Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović, Milan Tubić, Vladimir Nićiforović, Ivana Tenjović, Miloš Dašić, Bojan Hlišć, Bane Jevtić, Ana Simić Korać, Milan Antonić, Sneža Jeremić, Valentina Pavličić, Nemanja Živković, Nataša Popović, Lako Nikolić, Sofija Juričan i drugi.