„Noćne zveri“ od četvrtka u bioskopima

Izvor: Filmske radosti
22/03/2017 - 10:15

Posle premijernog prikazivanja na ovogodišnjem Festu, od četvrtka 23. marta stiže i na redovne bioskopske repertoare.

Od reditelja i scenariste Toma Forda stiže uzbudljivi romantični triler o šokantnoj intimnosti i zavodljivoj tenziji koji istražuje tanku liniju između ljubavi i surovosti, osveti i iskupljenju. Nominovani za Oskara Ejmi Adams i Džejk Džilenhal igraju razvedeni par koji otkriva mračne istine o sebi u filmu „Noćne zveri“.

Suzan Morou, galeristkinja iz Los Anđelesa (Ejmi Adams), živi neverovatno privilegovanim, ali neispunjenim životom sa svojim mužem Hatonom Morouom (Armi Hamer). Jednog vikenda, kad Haton ode na jedno od svojih čestih poslovnih putovanja, Suzan će dobiti neočekivani paket u kom se nalazi roman „Noćne zveri“ koji je napisao njen bivši muž Edvard Šefild (Džejk Džilenhal), s kojim nije imala kontakt godinama. Edvard u propratnom pismu ohrabruje Suzan da pročita njegov rad i da ga kontaktira kad on bude došao u grad. Sama noću u krevetu, Suzan počinje da ga čita. Roman je posvećen njoj...

„Noćne zveri“ su opominjuća priča o prihvatanju izbora koje donosimo u životu i posledica koje te odluke mogu da imaju. U kulturi u kojoj sve postaje lako zamenjivo, a veze se lako odbacuju, ovo je priča o lojalnosti, posvećenosti i ljubavi. Ovo je priča o izolaciji koju svi osećamo i važnosti vrednovanja ličnih veza u životu koje nas održavaju“, izjavio je reditelj.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.