Novi bioskop na Karaburmi

Izvor: Filmske radosti
20/04/2017 - 14:45

Večeras 20. marta 2017.  godine u Beogradu, na Karaburmi, u okviru BIG FASHION trgovinskog  centra na otvara se najmoderniji bioskop „Cineplexx BIG”.

Ljubitelji filmova će nakon višemesečnih radova i investicije od preko 4 miliona eura, uživati u elegantnom spoju tradicionalnog i modernog bioskopa urađenog prema visokim standardima kompanije „Cineplexx”.

Novi „Cineplexx” će biti prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije „Barco” laserskih projektora, zasnovanim na tehnologiji plavog lasera, koji će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

Bioskop ima osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostiraće se na površini od 3.000 kvadratnih metara. Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale će biti u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom, udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene u kojima će parovi imati priliku da uživaju u omiljenom filmu.

Čast da otvori sezonu u novom bioskopu pripala je filmu „Paklene ulice 8“, nastavku popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi. Za sve ljubitelje ove franšize, biće organizovan specijalni program na dan otvaranja, sa atraktivnim „paklenim”, tjuniranim vozilima.
 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.