Otvara se najlepši bioskop u gradu

Izvor: Filmske radosti
09/10/2017 - 10:00

Sve što ste ikada poželeli od bioskopa - najnoviju lasersku tehnologiju, prijatan ambijent, povoljne cene, najbolji program za verne posetioce za sve generacije – od sada možete naći na jednom mestu. Najlepši bioskop u gradu otvoriće  vrata svojim posetiocima 19. oktobra u okviru Capitol Parka u Rakovici.

Tog dana, na repertoaru novog „Cine Grand” bioskopa će se naći domaća akciona komedija „Prokleti pas”. Glavnu mušku ulogu u ovom ostvarenju tumači Srđan Žika Todorović. Zatim, biće prikazan i novi film o globalnoj katastrofi epskih razmera, „Geostorm”, a posetioci koji vole horor filmove, moći će da pogledaju horor dramu „Sneško” i Majkla Fasbendera u glavnoj ulozi. Pored ovih, na repertoaru će se naći još mnogo filmskih naslova.

„Cine Grand” prati svetske trendove i urađen je po poslednjim bioskopskim standardima, te je svih šest sala opremljeno najnovijim laserskim projektorima japanske kompanije NEC, vrhunskim JBL ozvučenjem i Volfoni smart crystal diamond 3D tehnologijom.  Sve ovo čini da bioskop „Cine Grand” bude prvi potpuno laserski opremljen bioskopski kompleks u Srbiji, koji će ljubiteljima filmske umetnosti  pružiti vrhunsku bioskopsku zabavu i filmski spektakl za pamćenje.

Posebnu pažnju „Cine Grand” je posvetio loyalty programima, te su kreirana četiri kluba za najvernije posetioce sve generacije: Porodični klub, Teen klub, Film klub, kao i Senior klub. Svi članovi ovih klubova će imati brojne pogodnosti u „Cine Grand” bioskopu, kao što je znatno jeftinija cena ulaznice, skupljanje bodova, mogućnost proslave rođendana u bioskopu, besplatne kokice, kafu ili čaj, ali i rođendanske poklone, sve u zavisnosti od toga koji klub budu odabrali.

Komfora radi,  u „Cine Grandu” su obezbeđena i posebna ljubavna sedišta za parove, ali i kožna sedišta u poslednjim redovima, takozvana VIP mesta. A, ono što raduje je svakako to što će cena za sva mesta biti ista.

Veliki izbor menija, grickalica i pića po povoljnim cenama će upotpuniti doživljaj gledanja filmova doprineti kvalitetnoj bioskopskoj zabavi i to po regularnim cenama.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.