PostFESTum: Pogledajte sve što ste propustili na FEST-u

Izvor: Filmske radosti | Tanjug
02/03/2017 - 22:30

Fest svake godine, zbog velikog interesovanja za određene filmove, svojim gledaocima omogući da nadoknade propušteno, te će tako 6. marta na nekoliko lokacija širom Beograda moći da pogledaju najtraženija, ali i najznačajnija ostvarenja iz nekoliko selekcija.

Među njima se nalaze i pobednik ovogodišnjeg Berlinala, film koji se našao na specijalnoj projekciji iznenađenja, mađarski „Na duši i telu”, zatim iranski „Trgovački putnik”, nagrađen prestižnim Oskarom za najbolji film van engleskog govornog područja, kao i najbolji film 45. Festa, koji će biti proglašen 5. marta.

U Sava Centru, pored pomenutog pobednika festivala i pobednika Berlinala, biće prikazan i „Mančester na moru”, na repertoaru „Sinepleksa“ naći će se „Raj“, „Divni dani u Aranhuezu“, „Kraljica Španije“, „Nevidljivi svedok“, „Čovek sa hiljadu lica“ i „Potpuni stranci“.

U Dvorani Kulturnog centra Beograda prikazivaće se „Počasni građanin“, „Povratak u Montauk“, „Toplotni udar“, u Domu omladine Beograd „Potpuni stranci“, „Paterson“ i „Sluškinja“.

PostFESTum u bioskopu „Fontana“ obuhvatiće ostvarenja „Ljubav nije stranac“, „Raj“, „Trgovački putnik“ i „To je samo kraj sveta“.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.