Advertisement Section

Jedan od najomiljenijih i najraspevanijih filmova svih vremena, uz koji su odrasle generacije nasmejanih ljudi širom sveta, konačno je dobio svoj nastavak! Ovoga puta, ulogu kultne raspevane dadilje koju je maestralno oživela Džuli Endruz tumači fantastična Emili Blant.

„Povratak Meri Popins“ obradovaće sve ljubitelje filma, a o njegovom kvalitetu i raskoši svedoče i četiri nominacije za najprestižniju filmsku nagradu, Oskar i to za najbolju scenografiju, najbolju originalnu muziku, najbolju originalnu numeru i najbolji kostim.

Radnja filma smeštena je u tridesete godine 20. veka, 24 godine nakon radnje prvog filma. Majkl Benks radi u istoj banci u kojoj je radio njegov otac i živi u porodičnoj kući, u Trešnjinoj 17, sa svoje troje dece i starom kućepaziteljkom. Nastavljajući tradiciju svoje majke, Džejn učestvuje u kampanjama za prava radnika i pomaže Majklovoj porodici. Kada porodica mora da se suoči sa velikim gubitkom, Meri Popins se vraća, donoseći sreću u Majklov dom. U novom Diznijevom filmu “POVRATAK MERI POPINS”, uloga praktično perfektne dadilje, koja svojim magičnim umećem svaku običnu stvar pretvara u nezaboravnu i fantastičnu avanturu, poverena je Emili Blant.

Zagonetna dadilja udružuje se sa svojim prijateljem Džekom, veselim i optimističnim fenjerdžiom, koji unosi svetlost i život na ulice Londona.

Jedan od najvećih evropskih hitova, skandinavski triler Krivica o kojem svi govore, bioskopsku premijeru u preko 10 bioskopa u Srbiji i Crnoj Gori imaće 24. januara, u distribuciji „Five Stars Film Distribution“.

Ovo napeto ostvarenje snimljeno kao one man show prati suspendovanog policajca koji radi kao dispečar za hitne pozive i koji putem telefonske veze pokušava da spasi otetu ženu. Dok pokušava da pomogne najbolje što može, koristeći telefon kao jedino oružje, shvata da je u pitanju mnogo veći zločin nego što je pretpostavio.

„Krivica“ je danski kandidat za Oskara koji je do sada osvojio 25 nagrada na festivalima širom sveta, među kojima su čak 3 nagrade publike na prestižnim svetskim festivalima – Sundance Film Festival 2018, Transilvania International Film Festival 2018 i Rotterdam International Film Festival 2018.

Fest 2019
  • Save
Previous post FEST se vraća u svoju kolevku
The favourite
  • Save
Next post Film koji otvara FEST rekorder sa 10 nominacija za Oskara
Share via
Copy link
Powered by Social Snap