Projekcije filma „Limunovo drvo” u Splitu

Izvor: Filmske radosti
22/11/2017 - 11:00

Dokumentarni film „Limunovo drvo” reditelja i rok muzičara Branka Radakovića nakon brojnih projekcija i nagrada po regiji našao se i na repertoaru kinoteke „Zlatna vrata” u Splitu. Premijera filma zakazana je za subotu 25. novembra, sa početkom u 17 časova.

Nakon projekcije sledi razgovor s autorom, a moderator razgovora je Nikola. Na repertoaru kinoteke, projekcije će biti održane i 27. 29. i 30. novembra. 

Film „Limunovo drvo” Branka Radakovića premijerno se u Hrvatskoj prikazao pre dve godine u Zagrebu u prepunom KIC-u i Dokukinu. Organizatori ovog muzičko-filmskog događaja su uvereni da će i splitska publika s istim interesovanjem popratiti projekciju. Sam autor nije opterećen posećenošću, veseli ga činjenica da njegov film dve godine nakon prikazivanja i dalje putuje.

„Siguran sam da Split ima isto tako kvalitetnu publiku kao i Zagreb, tako da će posećenost i u najgorem slučaju verovatno biti bar približna. Iako bude drugačije, ovaj film je uostalom i stvoren samo za odabrane. Sve preko toga je eksces na ovim prostorima” – izjavio je ovih dana Branko Radaković za hrvatske medije.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.