Advertisement Section

Zbog velikog interesovanja, istog dana će biti organizovana i dodatna projekcija u Sali 6 Kombank dvorane u 20.15, a karte su u prodaji na blagajni ovog bioskopa i preko online servisa tickets.rs. Takođe, karata još uvek ima i za premijeru filma 7. decembra u bioskopu „Cineplexx Galerija Belgrade“ u 19.30.

Novosadska premijera zakazana je za sredu 8. decembra u bioskopu „Arena Cineplexx“ sa početkom u 20.00 časova.

Reditelj bioskopskih hitova „Balkanski špijun” i „Profesionalac” i autor kultnih klasika kao što su  „Maratonci trče počasni krug“, „Ko to tamo peva“, „Underground”, „Radovan Treći“, „Urnebesna tragedija“, vraća se filmskoj publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje – da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

„Skoči, dušo”
  • Save
Previous post Kanadski film „Skoči, dušo” na zatvaranju 13. Merlinka festivala
Francuska depeša
  • Save
Next post Film „The French Dispatch“ Vesa Andersona od danas u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap