Bioskopi „Cineplexx“ obradovaće svoju publiku u utorak, 27. avgusta, kada će svi naslovi moći da se pogledaju po ceni od 300* dinara u Beogradu i 200* dinara u Kragujevcu i Novom Sadu.

Uživanje uz trenutno najaktuelnije filmove, rashlađene bioskopske sale i najbolji mogući kvalitet slike i zvuka, zaštitni su znak bioskopa „Cineplexx“, koji će 27. avgusta nagraditi svoje verne posetioce super cenom ulaznica.

Na velikom platnu bioskopa „Cineplexx“ „prodefilovaće“ najveće zvezde Holivuda današnjice – Bred Pit i Leonardo Di Kaprio u filmu ,,Bilo jednom…u Holivudu“, devetom filmu proslavljenog i Oskarom nagrađenog reditelja Kventina Tarantina.

Džejson Stetam i Dvejn Džonson u najprodavanijoj filmskoj franšizi ikada, ,,Paklene ulice: Hobs i Šo“ prikovaće vas za sedišta u vratolomijama i akciji u pravom smislu te reči. ,,Kraljice zločina“, ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti, pokazaće nam kako je to kada dve žene preuzmu posao od svojih muževa koji su smešteni u zatvor.

Diznijeva igrana verzija klasika ,,Kralj lavova“ opčinila je preko 200.000 gledalaca u Srbiji. Ne propustite priliku da saznate zašto je ovo jedan od najboljih filmova ove godine. Zavirite u Simbin svet ljubavi, lepote ali i izdaje i konačnog krunisanja. Za one koji su Simbu pratili davne 1994. tu je titlovana, a one mlađe koji se prvi put upoznaju sa njim, sinhronizovana verzija.

Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je zaludeo svet, a sada je dobila još jedan filmski nastavak pod nazivom ,,Angry Birds Film 2“. Ptice i prasići udružuju se kako bi pobedili treću zajedničku opasnost koja preti njihovim ostrvima. Kada zajedničkim snagama krenu u pohod njihov avanturistički duh i izrazito humorističan stil osvojiće sve generacije gledalaca. I ovo ostvarenje očekuje vas u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

Nišlije ćemo obradovati u subotu 31. avgusta, kada će, nakon zatvaranja 54. Filmskih susreta u Nišu, moći da pogledaju aktuelne naslove po ceni karte od 200 dinara za sve projekcije u bioskopu Cineplexx Niš.

Karte za Super utorak u bioskopima Cineplexx su u prodaji na blagajnama bioskopa i online za članove Cineplexx bonus kluba.

*za 4D projekcije filmova u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Promenada računa se MX4D doplata na sniženu cenu karte.