Advertisement Section

Striming kompanija Netflix, otkrila je da je nešto preko 18 miliona domaćinstava odgledalo treću sezonu naučno-fanstastične, serije „Stranger Things“, nakon premijernog objavljivanja 4. jula.

Netflix je objavio ovu vest na svom tviter nalogu dodajući da ovo rekord kada je u pitanju gledanje njihovog sadržaja u prva 4 dana od premijere.

Preko 40,7 miliona domaćinstava je krenulo da gleda seriju, što je mnogo više od bilo kog filma ili serije, a 18,2 miliona je završilo sa gledanjem.

https://twitter.com/netflix/status/1148359444188712960 https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI

Četvorica dečaka u američkom gradiću osamdesetih vole nauku i uživaju u svakodnevnim detinjarijama, dok jedan od njih misteriozno ne nestane. Dok se gradić mobilizuje kako bi našao mališana, iz šume izlazi devojčica obrijane glave, u prljavoj bolničkoj spavaćici. Uskoro postaje jasno da su na delu mračne i natprirodne sile, a tajne koje krije devojčica čije je ime „Jedanaest” moraće da budu razotkrivene kako bi preostali dečaci našli svog druga.

Eleven, Majk, Vil, Maks, Lukas, Dastin, Džonatan, Nensi i Stiv su se ponovo udružili (i naoružali) u pokušaju da spreče predstojeću apokalipsu i spasu ne samo Hokins, već i ceo svet.

Florigami, Iva Ciric
  • Save
Previous post Dva srpska filma nagrađena u Neumu
Džudi Garland
  • Save
Next post Prvi trejler za film o Džudi Garland
Share via
Copy link
Powered by Social Snap