Advertisement Section

Ako ste pevušili pesmu Hakuna Matata, smejali se gegovima Timona i Pumbe, plakali zbog Simbe i Mufase, onda će ovo bioskopsko leto za vas biti jedno od najlepših, jer „Kralj lavova“ stiže u naše bioskope u 2d i 3d tehnologiji.

Zbog starije publike, koja je odrastala uz Diznijeve animirane likove, film će biti prikazivan u titlovanoj verziji, a za one najmlađe, koji će prvi put upoznati preslatkog lavića Simbu, mudrog majmuna Rafikija, strašnog Skara i ostale stanovnike kraljevstva, film će biti prikazivan u sinhronizovanoj verziji.

Zbog toga ne gubite vreme! Podsetite se sbog detinjstva i ulepšajte odrastanje nekom mališanu i

Diznijev „Kralj lavova“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover kao Simba, Bijonse Nouls Karter kao Nala, Džejms Erl Džons kao Mufasa, Čuitel Edžiofor kao Skar, Set Rogen kao Pumba i Bili Ajhner kao Timon.

U sinhronizovanoj verziji glasove su pozajmili: Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Marko Gvero, Milan Antonić, Nikola Šurbanović, David Marković, Lejla Hot, Elizabeta Đorevska, Vladan Živković, Davor Perunović, Tanja Banjanin i drugi. Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev „Kralj lavova“ zarikaće u bioskopima od 17. jula 2019. godine.

Kritički kamp
  • Save
Previous post Poziv na treću radionicu filmske kritike za srednjoškolce na Festivalu evropskog filma Palić
Bošku Tokin
  • Save
Next post Podrška Bugarskog nacionalnog filmskog Slobodana Šijana i Radivoja Andrića
Share via
Copy link
Powered by Social Snap