U prodaji karte za film „Osmi putnik: Kovenant”

Izvor: Filmske radosti
08/05/2017 - 13:15

U svemiru niko ne može čuti tvoj krik. Nakon skoro 4 decenije, ove reči postale su sinonim za čist, nemilosrdni intenzitet remek-dela Ridlija Skota, futurističkog horora „Osmi putnik“. Kako bi istražio najmračnije uglove, još jednom se tvorac ikonske franšize vraća svetu koji je stvorio. Njegov najnoviji nastavak „Osmi putnik: Kovenant“, je pulsirajuća nova avantura koja pomera granice R-rated terora. Premijera je zakazana za 17. maj, a karte za premijeru se mogu nabaviti na blagajnama bioskopa „Cineplexx“ (Beograd, Kragujevac, Niš), Dvorane Doma Sindikata, bioskopa „Cinestar“ (Zrenjanin, Pančevo i Novi Sad), „Arene Cineplex“ u Novom Sadu i „Vilin Grad“ u Nišu.

Postavljen deset godina nakon događaja koji su se desili u prethodnom hitu iz 2012. - Prometeju, u filmu „Osmi putnik: Kovenant“, Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima. Sa ovim šestim nastavkom u blokbasterskoj franšizi, vizionarski reditelj došao je do samih rubova otkrivanja misterioznog porekla majke svih Alien-a, letalnog Ksenomorfa iz originalnog filma.

„The Independent“ je u svojoj filmskoj kritici u kojoj je filmu „Osmi putnik: Kovenant“ dao  5 zvezdica, istakao da je ovo „klaustrofobičan horor od koga vas obliva hladan znoj, s jedne strane filozofski traktat koji je uspeo da obuhvati sve pozitivne strane prethodnih delova.”

„The Telegraph“ je takođe imao samo reči hvale za najnoviji nastavak kosmičke avanture Ridlija Skota, a njihov filmski kritičar Robi Kolin naglašava kako je „Kovenant prožet istorijom Osmog putnika dok razrađuje temu Prometeja”.

„The Hollywood Reporter“ ocenom 5 ističe genijalnost ovog blokbastera, nazivajući ga „filmom sa najboljim početkom u poređenju sa svim prethodnim delovima”.

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko,  Ketrin Voterson,  Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir. Gledaoci u bioskopima širom Srbije, film moći da pogledaju od 18. maja.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.