Uhvati film na SERBIAN VISIONS-u

Izvor: Filmske radosti
22/11/2017 - 11:00

Najbolji filmovi sa festivala Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film, biće prikazani u nedelju, 26. novembra, sa početkom od 18 časova, u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, u Sali M4.

Projekcije su deo multikongresa Serbian visions, koji se održava 25. i 26. novembra, od 10 do 20 časova u nekoliko sala hotela Radisson Blu Old Mill, u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore. Svi programi kongresa su besplatni za posetioce, a detalji o samom kongresu i programu dostupni su na www.serbian-visions.rs.

Međunarodni filmski festival Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film održava se od 2003. u Novom Sadu i obuhvata projekcije filmova i prateći program na temu invalidnosti. Ove godine prikazano je ukupno 34 filmova iz 25 zemlje sveta, na temu dostignuća i izazova sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom. Podršku organizatoru Uhvati film, KAO Parnasu, u realizaciji celokupnog festivala i filmskih karavana pomogli su Ministarstvo kulture Republike Srbije, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i ERSTE banka.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.