Advertisement Section

U diznijevoj avanturi „Kristofere Robine, gde si?”, koja će svima prirasti za srce, dečkić koji je išao na brojne avanture sa svojom družinom ljupkih plišanih životinja, odrastao je i potpuno se promenio.

Sada je na njegovim prijateljima iz detinjstva da se pojave u našem svetu i pomognu Kristoferu Robinu da pronađe u sebi onog ljupkog i razigranog dečaka koji se izgubio.

Sada kada je odrastao, Kristofer Robin je preopterećen poslom, nedovoljno plaćen i nema sigurnu budućnost. Sada ima svoju porodicu, ali posao je postao njegov život, ostavljajući malo vremena za njegovu ženu i ćerku. Kristofer je zaboravio na idilično detinjstvo koje je proveo sa jednostavnim plišanim medom i njegovim drugarima. Ali kada se on i Vini Pu ponovo sretnu njihovo drugarstvo će se ponovo rasplamsati i podsetiće Kristofera na najbolji period života, beskrajne magične dane odrastanja koje je provodio isključivo u igri. Prateći sled nesretnih okolnosti koje su vezane za aktovku Kristofera Robina, Vini Pu i ostatak družine koju čine Praslin, Ijar i Tigar, iskoračiće iz šume u London kako bi pomogli Kristoferu…jer će najbolji prijatelji uvek biti tu za tebe.

U ulozi Kristofera Robina gledaćemo proslavljenog glumca, dobitnika prestižne nagrade „Zlatni globus“, Juana Makgregora.

Leon Lucev
  • Save
Previous post Srce Sarajeva Leonu Lučevu za ulogu u filmu „Teret“ Ognjena Glavonića
Zlogonje
  • Save
Next post Novi uspesi domaćeg dečijeg filma „Zlogonje”
Share via
Copy link
Powered by Social Snap