Advertisement Section

Ovog četvrtka u bioskope širom Srbije stižu zanimljiva ostvarenja. Lutka Čaki je dobila novo runo, kojoj je glas pozajmio legendarni Mark Hamil, zatim akcioni film „Plan Bekstva“ sa legendarnim Staloneom i za one najmlađe stiće „Hrabri mališan 2“.

Film „Dečija igra“ (Childs Play) je savremena verzija horor klasika iz 1988. godine. Ova priča prati život samohrane majke Keren koja svom sinu Endiju poklanja lutku, potpuno nesvesna zla koje se u njoj krije. Neke lutke su više od igračke… neke su najbolji drugovi… a postoje i one druge.

U režiji Larsa Kvelberga, stiže nam jeziv horor film baziran na likovima koje je stvorio Don Manćini.

„Plan Bekstva 3“

Jedna od najvećih akcionih zvezda svih vremena – Silvester Stalone vraća se na velike ekrane u ulozi Reja Breslina, stručnjaka za bezbednost, u trećem nastavku franšize „Plan bekstva“. Popularni Slaj i Dejv Bautista udružiće snage u još jednoj akciji spašavanja, ovog puta iz ozloglašenog tajnog zatvora u Letoniji.

Silvester je na poziv reditelja Džona Hercfilda pristao da snimi treći nastavak: „Snimili smo ceo film za neviđeno kratko vreme – samo 17 noći, ali smo radili bez pauza. Ekipa je bila pod velikim pritiskom, ali sam ponosan na njih. Finalnu scenu smo snimili bez koreografije, da bismo napravili pravu realnu tuču, a to više niko ne radi. Devon Sava se složio sa mnom kad sam mu rekao da će biti bolno i rekao: samo napred. To je jedina scena u mojoj karijeri koju sam snimio bez koreografije. Vredelo je truda i mislim da će publika to znati da ceni.“

Rej Breslin ovog puta je unajmljen kako bi spasio kidnapovanu ćerku IT direktora iz Hong Konga. Kada sa svojim timom krene da istražuje slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku (Jamie King). Pred njima je opasna misija koja ih vodi u letonski zatvori  poznat kao Djavolja Stanica, i trka sa vremenom kako bi spasili taoce pre nego što bude prekasno.

Uz Dejva Bautistu u filmu ćemo gledati i Kurtisa Džeksona, Džejmi King  i Devon Sawa.

NAJSLAĐE ZA NAJMLAĐE!

Animirana avantura „Hrabri mališan 2“ (Minuscule 2) na naše repertoare stiže u četvrtak 25. Jula. Malena i neustrašiva bubamara doleteće u naše bioskope i useliće se u naša srca, pa će tako ovo postati jedna od omiljenih priča, koju će cela porodica sa radošću gledati!

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.

Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta.

Igor Toholj
  • Save
Previous post IGOR TOHOLJ: Trudim se da prikažemo par ekselans autorske filmove, koji imaju svoj odjek i u kinestetičkom smislu
Venecija 2019
  • Save
Next post Film japanskog reditelja Hirokazua Korede „The Truth“otvara festival u Venciji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap