Advertisement Section

Film je prikazan u najvećim bioskopima u svetu, u Sjedinjenim Američkim Državama (Vašington, Njujork, Čikago i dr.), Kanadi, Švedskoj, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Nemačkoj, Norveškoj i drugim.

Glavni glumac filma „Ekipa“, Rade Ćosić koji je ujedno scenatrista i producent filma povodom zavidnog broja gledalaca koji je ova domaće krimi-komedija postigla ističe:

„To je za svakog filmskog producenta/glumca/reditelja podsvesni cilj, mera za uspeh. Za publiku radimo i publici želimo da damo nešto čega će se sećati. Hvala svima koji su gledali film i hvala što su svima nama iz tima omogućili da napravimo još neko delo u budućnosti po kom ce nas se sećati“.

 Gledaoci su, prema njegovim rečima reagovali s oduševljenjem, ističući scenu „Žarkovo“ u kojoj glumac Srđan Todorović briljira. „Oduševljeni su fudbalskim deonicama, neki su nam sugerisali kako to može još bolje, neki su nas zezali kako se vide neke greške kad su u pitanju modeli kopački ili recimo lopta sa kojom se igra, a onda su nas pitali kako je moguće to snimiti, a mi smo samo rekli  – magija“.

Komedija o beskrupoloznim menadžerima, pomalo nasilnim lovatorima, italijanki i fudbalskoj zvezdi mogla bi da dobije i svoj nastavak:

„Dosta gledalaca misli da bi bilo dobro snimiti EKIPA 2, na tome radimo. Generalno, ljudi su izlazili s osmehom iz bioskopske sale i dobrom energijom. Film ima ocenu 6.9 na sajtu cineplexx, na IMDB 7.1, to bi onda značilo da je 70% sale bilo zadovoljno onim što vidi, a ako je tako, ja sam 101% zadovoljan“, zaključio je Ćosić.

Ajvar
  • Save
Previous post Publika oduševljeno pozdravila glumce i autore filma „Ajvar“
Alternativa 2019
  • Save
Next post Završen festival alternative film/video 
Share via
Copy link
Powered by Social Snap