Advertisement Section
Header AD Image

Oskarom nagrađena glumica Dženifer Lorens ponovo pomera sopstvene granice, i to filmom „Izdaja”, u kojem po drugi put sarađuje sa rediteljem popularne franšize „Igare gladi”, Frensisom Lorensom. Novi trejler za film nagoveštava da nas čeka mnogo uzbuđenja u priči o misterioznoj devojci, koja važi za najsmrtonosnijeg ruskog ubicu.

U pitanju je adaptacija špijunskog romana Džejsona Metjusa, smeštena u modernoj Rusiji, koja prati operativca Dominiku Jegorovu (Dženifer Lorens). Ona dobija naređenje da, mimo njene volje, postane „vrabac”, odnosno obučena zavodnica na zadataku i da prati mladog Cija agenta Natanijela Neša (Džoel Edžerton), koji je dobio ulogu da istraži ruski obaveštajni sistem. Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju angažuje Cija da otkrije izdajnika na visokom nivou u Vašingtonu.

Novi trejler za film „Izdaja“ otkriva da ćemo u ulozi direktorke škole za „vrapce“ gledati britansku glumicu Šarlotu Remplig, kao i Džeremija Ajronsa, u ulozi ruskog generala koji informiše Dominiku.

„Izdaja“ stiže u domaće bioskope 1. marta, a do tada pogledajmo novi trejler za film koji je zaintrigirao publiku širom sveta.

Zlatni globus
  • Save
Previous post Pobednici Zlatnog globusa pred srpskom publikom
Izlozba studenata FDU
  • Save
Next post Izložba fotografija studenata Katedre kamere i kalendar za 2018. U UK „Parobrod“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap