Advertisement Section
Header AD Image

„Transformacija u Džudi je bila dugotrajan proces i istraživanje u kojem je učestvovalo mnogo ljudi. Naš cilj je bio da joj odamo počast na neki način i priznanje njenom besmrtnom duhu. Drago mi je koliko ljudi i dan danas pamti sve što je ona predstavljala i koliko je značila”,  izjavila je Rene Zelveger na crvenom tepihu.

Premijeri su prisustvovali i ostali članovi ekipe, počev od reditelja Ruperta Gulda, glumice Džesi Bakli (Jessie Buckley), koja je glumila Džudinu asistentkinju u Londonu, Rufusa Sevela u ulozi bivšeg muža, Fin Vitrok (Finn Wittrock) u ulozi njenog petog I poslednjeg muža, i Ser Majkl Gambon, u ulozi menadžera kluba. Na premijeri se pojavila I mlada Bela Remsi (Bella Ramsey), koja glumi Džudinu mlađu ćerku (a našoj publici je poznata po ulozi Lijane Mormont iz čuvene serije Igra prestola).

Film prati holilvudsku ikonu Džudi Garland koja kasne jeseni 1968. godine stiže u Veliku Britaniju na petonedeljnu turneju kako bi nastupala na seriji rasprodatih koncerata u londonskom noćnom klubu The Talk of the Town. Radnja filma smeštena je 30 godina nakon filma Čarobnjak iz OZ-a koji je lansirao Džudi među zvezde Holivuda. Holivudska zvezda mora da otputuje i zaradi novac, kako bi mogla da izdržava svoju decu, što joj najteže pada upravo jer je razdvojena od svojih mališana. Film prati legendu pred petim brakom, u poslednjoj godini života pre nego što se slučajno predozirala 1969. u svojoj 47. godini.

 Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 24. oktobra.

Parazit film
  • Save
Previous post „Parazit“ i „Sinonimi“ na jubilarnom 25 FAFu
Bošku Tokin
  • Save
Next post Podrška i Rumunskog filmskog centra za projekat novog filma Slobodana Šijana
Share via
Copy link
Powered by Social Snap