Advertisement Section

Film „Kralj Petar Prvi” od danas ima svoj sajt – kraljpetarprvi.rs. Na ovoj adresi, i to na ćirilici, možete da pronađete sve informacije o filmu, glumcima, sinopsisu, da pogledate sjajnu galeriju, tizer filma, kao i da vidite tačne datume projekcija u Beogradu, Srbiji i regionu.

Posebna sekcija „Rekli su o našem junaštvu”, koju čine značajniji citati iz važnog istorijskog perioda srpskog naroda, obnoviće i dopuniti vaše znanje o bitkama i pobedama srpske vojske u Prvom svestkom ratu, njenim vojskovođama i borcima.

U skladu sa značajem celog projekta, producenti filma „Kralj Petar Prvi” su i kod nas doneli poslednji holivudski trend da sajt živi samostalno, a ne samo kao niša na sajtu producentske kuće.

Polako počinje odbrojavanje do 5. decembra kada će biti održana premijera najvećeg ovogodišnjeg filmskog spektakla i priče o srpskom kralju i najslavnijim danima srpske vojske, a do tada nas očekuje i promocija trejlera filma.

Premijera filma Kralj Petar Prvi održaće se 5. decembra u Beogradu, u Sava centru, Kombank dvorani i „Cineplexx Ušću“, a nakon toga slede prikazivanja u bioskopima širom Srbije.

U godini proslave stogodišnjice pobede saveznika u Prvom svetskom ratu ovaj filmski spektakl vratiće u sećanje lik omiljenog srpskog kralja i sve pobede u kojima je predvodio herojsku srpsku vojsku, a umetnička snaga ovog filma skinuće patinu sa osećanja patriotizma i mladim generacijama objasniti pravo značenje ove reči.

Reditelj Petar Ristovski je sa vrhunskom glumačkom ekipom, u kojoj su, osim Lazara Ristovskog u ulozi kralja Petra, i Radovan Vujović, Milan Kolak, Aleksandar Vučković, Svetozar Cvetković, Marko Baćović, Danica Ristovski, Ivan Vujić, napravio filmsko-istorijski spektakl kakvu domaća publika odavno očekuje i zaslužuje.

Beskonacni fudbal
  • Save
Previous post Rodoljub Šabić sutra otvara Slobodnu Zonu
Green fest
  • Save
Next post „Green Fest“ predstavio program
Share via
Copy link
Powered by Social Snap