Advertisement Section

Studio „20th Century Fox“ objavio je poslednji trejler za dugoiščekivani nastavak poznate „X-Man“ franšize, „X-Men: Mračni Feniks,“ sa novim nepredviđenim avanturama najpopularnijih filmskih mutanata.

Bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da od 6. juna uživa u još jednom, a kako kreatori najavljuju i poslednjem nastavku kultnog serijala, ovoga puta najviše okrenutog ka najmoćnijem ženskom liku Marvelovog stripa, mutantkinji Džin Grej. Ovo je priča o Džin i trenucima kada evoluira u Mračni Feniks.

Tokom opasne spasilačke misije u svemiru Džin pogađa kosmička sila koja je transformiše u jednog od najmoćnijih mutanata. Boreći se sa sve nestabilnijom snagom, kao i sa svojim ličnim demonima, ona gubi sve mogućnosti da uspostavi kontrolu nad samom sobom i olako postaje pretnja po čitavu X-Men porodicu. Osim toga, Džin počinje da predstavlja opasnost i po čitavu planetu.

„X-Man: Mračni Feniks“ je film prepun intenzivnog, emotivnog naboja ikada prikazanog u X-Men franšizi. Ostvarenje koje predstavlja kulminaciju 20-godišnjeg rada prikazuje mutante, koje smo da sada upoznali i zavoleli, kako se suočavaju sa, reklo bi se, najrazornijim neprijateljem do sada – sa jednim od njih!

Uloga crvenokose heroine koja se pretvara u svoj alter-ego Feniks, ponovo je pripala mladoj engleskoj glumici Sofi Tarner, poznatoj po ulozi Sanse Stark, iz planetarno popularne serije „Igra Prestola.“

Režiju po prvi put potpisuje Sajmon Kinberg, višegodišnji scenarista „X-Men“ franšize, a osim glumice Sofi Tarner u ostalim ulogama našli su se: Dženifer Lorens, Džejms Makavoj, Nikolas Hoult, Majkl Fasbender i drugi.

Beldocs selektori
  • Save
Previous post Više od stotinu premijera na Beldocs festivalu
Leon Lucev
  • Save
Next post Dva filmaOgnjena Glavonića na Moskovskom festivalu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap