Advertisement Section

Iz Diznijeve kuhinje stiže nam nastavak filma iz 2014. godine, pod nazivom „Grdana: Gospodarica zla”. Obožavana veštica, od strane mnogih, zaslužuje spektakularan doček koji se organizuje u bioskopima „Cineplexx“ u četvrtak, 17. oktobra od 18 časova. Ne propustite dan kada će se Grdana vratiti na velika platna, u svom stilu – pompezno i raskošno. Budite maštoviti, a distributer će Vas obradovati fantastičnim poklonima.

Postavka inspirisana gospodaričinim načinom života, kao i brojna iznenađenja koje je distributer pripremili, očekuju Vas u svim bioskopima „Cineplexx“. Drage dame i damice, sve ste se bar jednom prepoznale u Ružici ali i Grdani. Zato vas pozivamo na događaj koji će vas oduševiti uz poklone koje su pripremili  kozmetičke kuće „Afrodita“ i „Atika“.

Budite deo najraskošnije zabave u bioskopima „Cineplexx“ i doživite pravu bajku. Najmaštovitije mame i mališane nagradićemo besplatnim ulaznicama za „Čarolija na ledu”. Zato dobro razmislite – jeste li Grdana ili Ružica ili možda neki vilenjak iz fima? Da li vam bolje stoje rogovi ili ipak lokne? Maskirajte se, a distributer će se pobrinuti da uživate u Diznijevom spektaklu uživo.

Koktel dobrodošlice je neizostavan deo velike proslave u čast dolaska omiljene gospodarice. Mališani će moći da pogledaju sinhronizovanu 3D verziju filma od 18:30 časova, a oni malo stariji titlovanu 3D od 20 časova. Karte su u prodaji.

Glasove glavnim junacima u sinhronizovanoj verziji filma pozajmili su: Ivana Knežević, Anica Dobra, Marina Aleksić, Vukašin Jovanović, Stevan Piale, Marko Janjić, Mladen Sovilj, Dušan Premović, Milan Čučilović, Jelena Anđelković, Milena Moravčević, Tamara Pavlović, Elizabeta Đorevska, Marko Marković, a reditelj sihnronizacije je Vladimir Marković Looney.

U Diznijevoj avanturi „Grdana gospodarica zla“, u režiji Joahima Roninga, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru.

https://youtu.be/SQf4acUhEsc

Šavovi
  • Save
Previous post Srpskih filmova na osmom Tuzla Film Festivalu 2019
Ekipa
  • Save
Next post Pogledajte novi trejler za domaći film „Ekipa”
Share via
Copy link
Powered by Social Snap