Advertisement Section

Nakon uspeha na Festivalu francuskog filma ostvarenje „Bez filtera“ reditelja Erika Lavena, naći će se od četvrtka, 6. juna, ekskluzivno u Kombank Dvorani, u ograničenoj bioskopskoj distribuciji.

Reditelj i scenarista Erik Laven bio je gost Begrada i otvorio je prvi Festival francuskog filma, a za njegov film „Bez filtera“ tražila se karta više.

Film prati priču Beatris, koja sa svojom porodicom proslavlja objavljivanje svoje knjige: ona priča o nesreći koja je zadesila njenog muža. Iako je postao slep Frederik je i dalje zabavan i zavodljiv, ali i potpuno nepredvidiv. Međutim ova knjiga postaje interesantna i grupi njihovih poznanika jer, iako je Beatris izmenila imena, svaki njihov prijatelj pokušava da pronađe sebe u opisanim likovima.

„Scenario za film je nastao u vozu na putu ka Marseju. Delimično je zasnovan na istinitoj priči. Moja prijateljica sa časova tenisa, napisala je knjigu u kojoj je govorila o svojim prijateljima, a njima se to baš i nije dopalo“,  rekao je reditelj Laven.

 

Ravno selo film festival
  • Save
Previous post Najavljen program trečeg Ravno selo film festivala
Tajne avanture kućnih ljubimaca 2
  • Save
Next post „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“ u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap