Advertisement Section

Trenutno u produkciji u Londonu, film će biti premijerno prikazan na Prime Video u Velikoj Britaniji i Irskoj u 2023. Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

Na talasu zločina koji su zahvatili London, „Gassed Up” prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

„Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo „Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks. Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

„Gassed Up“ se pridružuje sve bogatijem katalogu originalnih ostvarenja u Velikoj Britaniji za Prime Video.

emerik blum
  • Save
Previous post Sarajevo Film Festival – Specijalna predfestivalska projekcija: Radna verzija filma o Emeriku Blumu
goran markovic goksi
  • Save
Next post Motovunske počasne nagrade Goranu Markoviću i Ranku Mitiću
Share via
Copy link
Powered by Social Snap