Advertisement Section

Tradicija održavanja dečijeg filmskog festivala se nastavlja i ove jeseni, jer najmlađa publika – uvek zainteresovana za kvalitetan kulturni sadržaj – to i zahteva.

Najpoznatija dečija filmska manifestacija Kids Fest održaće se jubilarni 15. put po redu od 14. do 20. oktobra, u bioskopu „Cine Grand Capitol Park“, a u okviru brižljivo odabranog filmskog programa biće prikazano 19 najkvalitenijih filmskih ostvarenja.

Upečatljivim sloganom „Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo“ 15. Kids Fest pridružuje se celom svetu u proslavi jubileja, slaveći veliki istorijski događaj – punih 50 godina od prvog sletanja na Mesec. Inspirisani ovim jedinstvenim korakom, temama Meseca, udaljenim planetama, malim stvarima, ali velikim delima ovogodišnji dečiji filmski festivala ima za cilj da prikaže poučne filmove sa istinskim porukama.

Svih sedam dana znatiželjna publika moći će da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u oviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg KIDS FEST-a biti prisutni filmovi iz Francuske, Belgije, Italje, iz zemalja severne Evrope, Švedske, Danske, Estonije, ali i iz Sjedinjenih Američkih Država.

Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i predhodnih godina festival je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina).

PROGRAM

Veljko Radosavljević
  • Save
Previous post Održana promocija knjige „Sjaj crnog” Veljka Radosavljevića
Dvostruki život
  • Save
Next post Žilijet Binoš u francuskoj komediji „Dvostruki život“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap