Advertisement Section
Header AD Image

Film u kome glavne uloge tumače Mark Valberg i Rouz Bern nateraće vas da se smejete kao nikada do sada, ali takođe  u vama probuditi i najnežnije emocije.

Sigurno ste se nekada zapitali da li postoji haotičnija porodica od vaše. Od četvrtka, 21. februara, u svim bioskopima, prikazivaće se film „Instant porodica”, koji će vam dati odgovor na to i mnoga druga pitanja vezana za roditeljstvo, odrastanje i izazove vaspitavanja i gajenja dece.

Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece. Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da posete centar za usvajanje dece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dete. Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i deca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dete tih godina. Zainteresovani za njenu priču, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinedžerka Lizi ima mlađeg brata i sestru. Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti i tu sve počinje.

Spokoj
  • Save
Previous post Dobitinici oskara En Hatavej i Metju Mekonahi u trileru „Spokoj”
4 godine u d10 minuta
  • Save
Next post Srpski filmovi i autori na Zagreb Dox-u
Share via
Copy link
Powered by Social Snap