Advertisement Section

Pored raskošnog, angažovanog i nesvakidašnjeg repertoara, brojnih gostiju i bogatog pratećeg programa, Filmski festival Slobodna Zona posebno se izdvaja po duhu, brojnosti i posvećenosti svojih volontera.

Festival se naročito ponosi mladim ljudima koji svojom energijom i zalaganjem svake godine pomognu u obavljanju jednog velikog posla, te doprinesu i omoguće uspešnu realizaciju ovako značajne kulturne manifestacije.

Ukoliko imaš više od 18 godina, živiš u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu i želiš da:

  • budeš deo jednog od najprestižnijih filmskih događaja u zemlji
  • deo slobodnog vremena provedeš na koristan način, radeći u dinamičnom okruženju
  • u skladu sa interesovanjima stekneš nova ili usavršiš postojeća znanja i veštine
  • uživaš besplatno u ekskluzivnim filmskim sadržajima

onda iskoristi priliku i prijavi se za volontersku praksu popunjavanjem online formulara za na sajtu freezonebelgrade.org do 18. septembra.

Shodno afinitetima i željama, volontiranje na festivalu Slobodna Zona moguće je obavljati unutar nekog od festivaskih sektora: Info pult (komunikacija sa publikom), služba za goste festivala (organizovanje dolaska gostiju, druženje sa rediteljima, producentima, glumcima…), promocija festivala (priprema konferencije za medije, komunikacija sa novinarima, pisanje tekstova, društvene mreže), kreiranje foto i video materijala, prevođenje (pisano i simultano sa srpskog na engleski i sa engleskog na srpski) i organizovanje festivala.

14. izdanje Slobodne Zone održaće se od 8. do 13. novembra 2018. u ukupno šest bioskopskih dvorana u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a za pojedine poslove pomoć volontera biće potrebna i pre početka samog festivala.

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju.

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org ili pozivom na broj 069 33 49 667.

Nagrada Oskar
  • Save
Previous post AFUN bira kandidate za 91. dodelu nagrade Oskar
Ringe ringe raja
  • Save
Next post „Ringe, ringe, raja” od danas u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap