Advertisement Section

Posle festivalskih projekcija na Filmskom festivalu scenarija u Vrnjačkoj banji i Filmskim susretima u Nišu, „4 ruže“ biće predstavljene publici na drugom regionalnom filmskom festivalu u organizaciji Centra za kulturu i turizam Mladenovac (24-27.10.)

Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i bezbrižnog jutra. U centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, naći će se jedan običan čovek. U pokušaju da pobegne iz tog sveta, on shvata da će uspeti jedino ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

U filmu igraju Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić i drugi.

 „4 ruže“ su snimljene u produkciji „Kinooko Filma“ uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, a distributer filma je „Filmstar“.

Premijera „4 ruže“ zakazana je za 3. decembar u Sava centru, a od 5.12. prikazivaće u bioskopima se širom zemlje.

Bol i slava, Pedro Almodovar
  • Save
Previous post Film Pedra Almodovara u bioskopima od 24. oktobra
Slobodna Zona junuior - Putujući bioskop
  • Save
Next post Treće izdanje Putujućeg školskog bioskopa „Slobodna Zona Junior“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap