Advertisement Section

U režiji Dominika Kuka stiže film rađen po istoimenom romanu Ijana MekEvana ‚‚Na plaži Česil“ iz 2007. godine koji govori o nespretnosti dvoje mladih na samom početku zajedničkog života.

Lepa, tužna, neprijatna, blaga, predivna, tragična i melodramatična ljubavna priča.

Florens i Edvard dolaze iz potpuno različitih svetova. Ona je violinistkinja u gudačkom kvartetu; on je diplomirani istoričar zainteresovan za književnost. Ona je bogata, on nije. Ali, oni se jako dobro razumeju. U stvari, mladi zaljubljeni par se upravo venčao i uputio u mali hotel na plaži Česil gde će provesti svoj medeni mesec.

Sećanja na opuštene i zaljubljene trenutke im igraju pred očima dok se spremaju za ono što se podrazumeva prve bračne noći – prvo seksualno iskustvo.

Film stiže u domaće bioskope u četvrtak, 27. decembra. U trejleru pogledajte kako su se Sirša Ronan i Bili Hovel snašli u ulogama Florens i Edvarda.

PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE

Novi sinhronizovani crtani film „Petar Pan i Magična knjiga Nedođije“ počeće da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. decembra. Crtani film prati omiljenog večnog dečaka Petra Pana u novoj avanturi.

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. U našoj priči pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i Zvončicu koji će se još jednom udružiti kako bi spasili Nedođiju od zlog Kapetana Kuke. Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada.

U sinhonizaciji je učestvovala velika ekipa glumaca predvođena Đorđem koji je dao glas upravo Petru Panu, uz Milana Gromilića u ulozi Kapetana Kuke i Jelenu Gavrilović u ulozi vile Zvončice. Miroljub Turalija je u ulozi pomoćnika Smija, Anja Mit u ulozi Vendi, Nikola Šurbanović u ulozi novog lika Zlirona, a Dragan Vujić Vujke u ulozi Plavobradog. Džon i Majkl su talentovani mladi glumci Dimitrije Nikolić i Sava Stanisavljević. U ostalim ulogama indijanaca, gusara, izgubljenih dečaka, Čumbasa, sirena slušaćemo Ljubišu Dinčića, Zdravka Savića, Dušicu Novaković, Jelenu i Teodoru Radović i decu glumce Milana Jevđenijevića, Andreja Filipovića i Sergeja i Isidora Čolović. Reditelj sinhronizacije je Dušica Novaković.

Porodicni vikend
  • Save
Previous post Novogodišnji „Porodični dani“ u Kombank dvorani
Milan Vlačić
  • Save
Next post Milan Vlajčić dobitnik Nagrade „Nebojša Popović“ za 2018. godinu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap