Advertisement Section

Reditelj ovog ostvarenja, Fjodor Bondarčuk, obećava pravu vizuelnu atrakciju: posebno dizajnirani svemirski brodovi, specijalni gedžeti, neverovatna transformacija vode – sada deluju gotovo kao animirani likovi. Sve posetioce bioskopa očekuju ne samo eksplozije raketa i različitih emocija, već i priča o borbi, ljubavi i opraštanju.

Prema rečima reditelja film otkriva emotivnu priču u središtu radnje, kroz odnos dvoje mladih Moskovljana, ali najavljuje i kompjuterski generisane sadržaje. Ipak, on kaže da je ovo film o humanosti i toleranciji i kako vidimo jedni druge. Objašnjava da je to priča o emigraciji. Iako mnogi pominju da je ovaj film odgovor na američki hit „Dan nezavisnosti”, Bondarčuk kaže da mu je inspiracija bila u filmovima „Mračni vitez” Kristofera Nolana.

Fjodor Bondarčuk u svom filmu istražuje tajnu čovečanstva, a fantastična stvarnost samo pogoršava okolnosti. Postoji samo jedan način da se pobedi – ostati čovek. Kad svi, radi zajedničkog spasenja, moraju doneti odluku o životu i sudbinama miliona ljudi, mogu li ljubav, odanost i milost postati jači od bezobzirne moći i vanzemaljske tehnologije? Gledaoci će odgovor znati vrlo brzo. Premijera novog Bondarčukovog ostvarenje „Invazija“ zakazana je za 9. januar 2020. godine.

Film je najavljen na festivalu u Kanu govori o periodu od tri godine posle pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila, zauvek je promenila život devojčice iz Čertanova ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum. Čini se da je ovo bio najveći test za čovečanstvo. Ono čega ljudi još uvek nisu svesni jeste da će uskoro doživeti novi susret.

U ovom ostvarenju jednu od glavnih uloga tumači Oleg Menšikov („Sibirski berberin”, „Varljivo Sunce”), kao i Aleksander Petrov, domaćoj publici poznat po ulozi Saše u hit filmu „Led”.

Bošku Tokin
  • Save
Previous post Slobodan Šijan počeo snimanje filma „Budi Bog s nama“
Izdajnik
  • Save
Next post Italijanski kandidat za Oskara od danas u domaćim bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap