Advertisement Section

Film koji je 2016. oduševio veliku i malu publiku širom sveta, konačno je dobio nastavak koji smo sa nestrpljenjem čekali, „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“.

Omiljeni ljubimci, terijer Maks i mešanac Djuk, neodoljiva mačka Kloi, zaljubljena pomeranka Divna i preslatki beli zec Grudvica, upustiće se u nove avanture i upoznaće nas sa novim četvoronožnim i dvonožnim drugarima! Topljenje od slatkoće i smeh do suza, u omiljenom bioskopu, ovog leta su zagarantovani!

Na premijernoj projekciji 1. juna u 16.45 časova u bioskopu „Cineplexx Ušće“ biće prisutni glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma: Marko Marković, Nemanja Živković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Ana Simić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Milan Antonić, Ivana Knežević, Dušan Radović, Dušica Novaković, Milan Tubić i Pavle Jerinić. Dođite da se zajedno družimo, igramo i uživamo u novim nestašlucima naših omiljenih krznenih junaka.

Na redovnom repertoaru svih bioskopa film će biti od četvrtka 6. juna, sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji.

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Erik Laven
  • Save
Previous post Otvoren Festival francuskog filma
Festival francuskog filma od 28. maja do 1. juna u Kombank Dvorani
  • Save
Next post Film „Laka devojka“ ipak neće biti prikazana na festivalu francuskog filma
Share via
Copy link
Powered by Social Snap