Advertisement Section

Nakon  nedavnog, uspešnog  i zapaženog pretpremijernog predstavljanja prve četiri epizode prve sezone serije u okviru programa Sarajevskog filmskog festivala nastavljeno je snimanje serije „Jutro će promeniti sve“. Snimanje će u celosti biti završeno 7. septembra nakon ukupno 122 snimajuća dana. Očekuje se da prikazivanje na Prvom programu RTS-a počne tokom jeseni pred nama.

Ova serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu kroz period od godinu dana. Kada se Filip, dečko koji obećava, perfektni student ETF-a, stipendista prestižnog Univerziteta Barkli u Kaliforniji, nakon nekoliko godina provedenih u Americi vrati u Beograd. Ispostaviće se da naizgled kratka poseta porodici i prijateljima traje duže nego što je planirano. Filipova poseta okupće njegove dugogodišnje prijatelje Ljubu, Anđelu i Aleksandru. Jutro će promeniti sve je priča o ljudima koji su završili školovanje, a nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove, te i dalje tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. O ljudima koji su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Priča o ljudima koji pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate „kuda dalje“.

Reditelji serije su Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović, a scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanov, Milan Marković Matis, Boris Grgurović i Filip Vujošević. Direktori fotografije su Igor Marović i Aleksandar Karaulić, montažeri Uroš Maksimović, Vladimir Radovanović i Jelena Maksimović, kompozitorka muzike Janja Lončar, scenografkinje Irena Marjanov i Marija Mitrić, a kostimograf  Milica Kolarić. Direktor serije je Ivan Krstović.

Uloge u seriji tumače: Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović, Anita Mančić, Nebojša Dugalić, Marko Janketić, Milan Marić, Hana Beštić, Miodrag Dragičević, Milica Stefanović, Nemanja Oliverić, Goran Bogdan, Tatjana Venčelovski, Anastasia Mandić, Jelena Đokić, Nikola Glišić, Miloš Vlalukin, Jovana Gavrilović, Tihana Lazović, Ljiljana Stjepanović, Boris Isaković, Nenad Pećinar, Dubravka Kovjanić, Zineida Dadakin, Miki Krstović, Branko Janković, Duško Radović, Ivan Tomić, Bojana Zećević, Ljubiša Savanović, Aleksandar Stojković  Piksi, Marko Grabež, Branka Šelić, Milica Janevski, Goran Slavić, Stefan Trifunović, Jovan Belobrković, Jelena Galović, Nebojša Milovanović, Paulina Manov i Dejan Dedić.

Serija je nastala u  u koprodukciji Radio-televzije Srbije (RTS) i Radio-televizije Republike Srpske (RTRS), te u izvršnoj produkciji kuće „This and That Productions”. Producent je Snežana Penev, izvršni producent je Uroš Lukovac. Kreatori serije su Goran Stanković i Vladimir Tagić. Gledaoci u Srbiji će od jeseni moći da pogledaju 40 epizoda u trajanju od po 26 minuta.

Život i smrt Džona Gotija
  • Save
Previous post Zavirite u film o poslednjem „kumu” njujorškog podzemlja Džonu Gotiju
4 godine u deset minuta
  • Save
Next post „4 godine u 10 minuta“ otvara peti Pančevo Film Festival
Share via
Copy link
Powered by Social Snap