Advertisement Section

Najnovije ostvarenje Tima Hantera, psihološki triler „Ogledalo”, sa Nikolasom Kejdžom i Robin Tani u glavnim ulogama, stiže u domaće bioskope u četvrtak, 24. maja, i donosi priču o bračnom paru koji slučajno nailazi na mračne tajne koje skriva njihov novi poslovni poduhvat.

Radnja prati par koji kupuje stari motel u pustinji u potrazi za novim početkom, nakon što su izgubili ćerku u tragičnoj nesreći. No, ono što se isprva čini kao savršeni beg se brzo pretvara u uzbudljivu avanturu kroz tajanstveni svet kada Rej (Nikolas Kejdž) otkrije dvostruko ogledalo i slučajno svedoči ubistvu. U uvrnutoj igri Rej se mora boriti da sačuva sebe i svoju suprugu od jezive tajne povezane sa motelom i čudnim ljudima koji ga posećuju.

Mark Blukas, Erni Lajvli i Žak Grej se pojavljuju u ostalim ulogama, a scenario su napisali Džeri Rep i Metju Vajlder.

Tim Hanter je američki televizijski i filmski reditelj, poreklom iz Los Anđelesa. Najveći deo karijere proveo je na televiziji, režirajući epizode najpopularnijih serija, među kojima su „Čista hemija“, „Red i zakon“, „Ljudi sa Menhetna“, „Gli“, „Slatke male lažljivice“, i „Američka horor priča“. Jedan od njegovih istaknutijih filmova je nagrađivano ostvaranje „Okuka reke“ iz 1986. godine.

Od četvrtka, 24. maja, film „Ogledalo“ naći će se na redovnim bioskopskim repertoarima.

https://www.youtube.com/watch?v=RfL_dA_O0Vo

Kan 2018
  • Save
Previous post Pobednici filmskog festivala u Kanu uskoro u Srbiji
Sedam velicanstvenih
  • Save
Next post 14. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap