Advertisement Section

Iza imena Denija Bojla i Ričarda Kertisa stoje filmski naslovi koji su obeležili svetsku kinematografiju, a neki od njih su „Trejnspoting“, „Dnevnik Bridžit Džons“, „Plaža“, „Četiri venčanja i sahrana“, „Ja u ljubav verujem“ i „28 dana kasnije“.

Oni sada imaju svoj prvi zajednički projekat, film „Juče” (Yesterday). Maštovit, originalan, pun emocija i sjajne muzike, ovaj film će vam popraviti raspoloženje i posle njega ćete se još dugo osećati vedro i raspevano.

Glavne uloge u ovom ostvarenju tumače talentovani glumac Himeš Patel, koji igra simpatičnog Džeka Malika. Njemu se pridružuje preslatka Lili Džejms, koja u filmu igra Eli, Džekovu prijateljicu i najveću životnu podršku.

Romantična komedija „Juče”, koja na nežan, a u isto vreme misteriozan način priča priču o ljubavi, prijateljstvu, slavi i jednom od najvećih bendova svih vremena Bitlsima, u četvrtak 27. juna stiže na redovni repertoar naših bioskopa.     

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek  seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda. Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu. Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.

Tajni agent Mjau
  • Save
Previous post Specjalna projekcija animiranog filma  „Tajni agent Mjau” i druženje sa glumcima
Ziv covek, Oleg Novkovic
  • Save
Next post Završeno snimanje domaćeg filma „Živ čovek“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap