Advertisement Section

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo novi trejler za film „Psi umiru sami” koji će premijerno biti prikazan na predstojećem 47. FEST-u.

Ova drama sa elementima trilera biće prikazana u okviru srpskog takmičarskog programa kao debitantski film reditelja Nikole Petrovića sa Srđanom Petrovićem, Draginjom Mileusnić, Draganom Vujićem Vujketom i Minom Obradović u glavnim ulogama.

Reditelj filma Nikola Petrović ističe kako su likovi u ovom filmu zasnovani na ljudima iz njegovog života  „na ideju za ovaj film sam došao tako što sam radio na par kratkih filmova I onda mi je negde logičan sled događaja bio da  uradim dogumetražni film. Za ovaj film su me inspirisali neki ljudi u mom životu i neke promene koje su mi se desile, koje sam hteo da prenesem na likove u mom filmu I da sve to stavim u neki triler ili misteriju I da I glumcima, ali I samim likovima dam izazove sa kojima će se boriti”.

On kako je za dalji život filma izuzetno značajno učešće na ovogodišnjem FEST-u, a još jedna pozitivna vest je da postoji izvesna zainteresovanost za ovaj film od strane skandinavskih i distributera i distributera iz Velike Britanije, što bi omogućilo ovom filmu da zaživi i van granica naše zemlje.

Viktor, bivši programer, seli se u svoju staru kuću na planini sa svojim psom Aresom. Njegov mir remeti gost koji krije tajne daleko veće od ljudskog razumevanja.

Uloge u filmu tumače Srđan Petrović, kome je ovo i prva uloga na filmu, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Žika Todorović, Nikola Šurbanović, Mina Obradović i Andrej Šepetkovski.

Fest-prodaja karata
  • Save
Previous post U prva dva dana prodaje prodato 15 000 karata za FEST
Taurunum boy
  • Save
Next post Film „Taurunum Boy“ na Cinema du Reel u Parizu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap