Advertisement Section

Pogledajte novi trejler za komediju „Sluga“, koja u domaće bioskope stiže nekoliko dana posle premijere u Moskvi. Premijera ruske hit komedije zakazana je za 27. decembar u bioskopu „Cineplexx“ u  Ušću, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, rođenog u bogataškoj porodici. Mladi Griša je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga, bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva i drugi.

Distributeri filma su: „Stars Media Int.“ i „Delius film“.

Neobični
  • Save
Previous post Vensen Kasel u najnovijem francuskom filmu „Neobični“
Moj jutarnji smeh
  • Save
Next post Film „Moj jutarnji smeh“ u zvaničnom programu festivala u Roterdamu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap