Advertisement Section

Novogodišnji „Porodični dani“ biće održani 29. i 30. decembra od 11 do 17 časova i 31. decembra od 11 do 15 časova u Kombank Dvorani.

Mališani će moći da uživaju u najsvežijem repertoaru, na kom će se naći dečiji animirani filmovi „Petar Pan i Magična knjiga Nedođije“, „Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji“ i „Ralf rastura Internet: Razbijač Ralf 2“.

Najmlađi posetioci će  takođe moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom, a oni koji su članovi „Porodičnog kluba“ uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti simboličan novogodišnji paketić u saradnji sa kompanijom Benlian Food (dok traju zalihe), a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. Benlian Food ima za misiju proizvodnju lagane i zdrave hrane, dostupnije savremenom čoveku.

Od reditelja Chandrasekarana nam stiže sjajan porodični crtać „Petar Pan i Magična knjiga Nedođije“.  Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London?

Od reditelja Klovisa Kornilaka stiže porodična avantura „Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji“. Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji u kojoj mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.

Iz Diznijeve radionice nam premijerno stiže film za celu porodicu „Ralf rastura Internet“. Venelopa Fon Glitč i Razbijač Ralf napuštaju svet igrice da bi istražili nepoznat i uzbudljiv svet interneta. Ovog puta Venelopa i Ralf upoznaće veličanstven i prostran svet interneta, nepregledne metropole pune vebsajtova, aplikacija i društvenih mreža. Na zadatku da sačuvaju Venelopinu igricu, postavlja se pitanje kako će se njih dvoje snaći u ovom ogromnom, novom svetu?

Pity
  • Save
Previous post Pity (Babis Makridis, 2018)
Petar Pan i Plaza Cesil
  • Save
Next post „Na plaži Česil“ i „Petar Pan i Magična knjiga Nedođije“ u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap