Advertisement Section

Najveći i sigurno najočekivaniji film u ovoj godini, koji je zaokružio priču dugu 11 godina, obara rekorde na bioskopskim blagajnama, kako u svetu tako i kod nas.

Filmska priča čiji su junaci obeležili jednu epohu i izvršili uticaj na milione fanova širom sveta, u prvih 5 dana prikazivanja zaključno sa uskršnjom nedeljom u našim bioskopima punila je sale do poslednjeg mesta i postavila novi rekord: zaradu od preko 35 miliona dinara.

U svetu, „Osvetnici – Kraj igre” oborio rekord „Južnog Vetra“” zaradio je preko milijardu i dvesta miliona dolara tokom prvog vikenda. Budite i vi deo sveopšteg uzbuđenja i ne propustite filmski spektakl koji pomera granice kinematografije!

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, nateraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija „Marvel”. Kevin Fejgi producira film „Osvetnici – Kraj igre”, a Antoni i Džo Ruso su reditelji. Glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, dok ćemo glas Bredlija Kupera opet čuti u ulozi Roketa.

Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.

Film se u našim bioskopima prikazuje se od 25. aprila.

Volonteri, Uhvati film
  • Save
Previous post Konkurs za Uhvati film volontere
Ted Bandi
  • Save
Next post „Kranje poremećen, šokantno okutan i zao” u bioskope stiže od 3. maja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap