Advertisement Section

Ravno selo film festival, čiji je izvršni producent preduzeće „Zillion film doo“ raspisali su konkurs za originalni debitantski scenario.

Pravo učešća na konkursu imaju samo fizička lica, državljani Republike Srbije, čija dela nisu prikazivana, ni objavljivana do sada i koji svoje radove pošalju počev od 3.4. zaključno sa 6. majem. Najbolja izabrana originalna priča – sinopsis i iz njega izveden originalan scenario biće nagrađen u iznosu od 1500EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Petar Ristovski, direktor festivala, objasnio je: „Kao što smo najavili na FEST-ovoj konferenciji, pobednik našeg nagradnog konkursa za originalni debitantski scenario dobiće priliku sa uredničkim timovima „Zillion filma“ da dalje razvija svoj projekat. U zavisnosti od kvaliteta dobijenog materijala, Zillion film planira da proizvede jedan dugometražni igrani film baziran na pobedničkom scenariju.“

Zainteresovani scenaristi bi trebalo da pripreme sinopsis, scenosled (treatment), autorsku eksplikaciju i lične podatke i pošalju na mejl: scenario@ravnoseloff.com, najkasnije do 6. maja.

Pravilnik konkursa i dodatne informacije svi zainteresovani mogu pogledati na zvaničnom sajtu Ravno selo film festivala.

Ravno Selo Film Festival selo održaće se po treći put ove godine od 21-23. juna.

Sećanje na bol - Margerit Dira
  • Save
Previous post Francuski kandidat za Oskara u bioskopima
Koja je ovo država
  • Save
Next post Film „Koja je ovo država” u bioskopima od 4. aprila
Share via
Copy link
Powered by Social Snap