Advertisement Section

Od četvrtka 26. septembra u naše bioskope stiže film inspirisan voljenom animiranom serijom „Dora istražuje“, o neustrašivoj i znatiželjnoj devojčici Dori, koja će nas provesti na nezaboravno putovanje.

„Dora i izgubljeni zlatni grad“ (Dora and the lost city of gold) oduševiće sve devojčice i dečake koji su zaljubljenici u film, nauku, neobične destinacije i još neobičnije avanture.

U susret ovom filmu distributer „Taramount film“ogranizuje akciju u saradnji sa „HEJ!“ Magazinom, bioskopom „Cineplexx Ušće“ i TC „Ušćem“. U subotu 28. septembra u periodu od 17 do 18 časova u Tržnom centru „Ušće“ će biti postavljeni izazov za sve one koji poseduju spretnost i snalažljivost kao Dora. Najbrže očekuju vredne nagrade, a o načinu prijave i pravilima za izazov možete se informisati na Facebook stranici i Instagram stranici Taramount filma.

Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Čizmicu (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom Zlatnom gradu.

Film je režirao Džejms Bobin, a scenario su napisali Nikolas Stoler i Metju Robinson.

Dvostruki život
  • Save
Previous post Žilijet Binoš u francuskoj komediji „Dvostruki život“
Film Glas
  • Save
Next post Film „Glas“ na programu Varšavskog festivala
Share via
Copy link
Powered by Social Snap